Artikler

Vis filtrering

230 resultater

Type artikkel
Velg område
230 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Hustadkalk 75 år

  Anita og Lars-Erik fra sekretariatet var tilstede sammen med andre inviterte gjester på 75 års jubileet til Hustadkalk denne uken. En faglig god og fremtidsrettet markering ble det.

 2. Stor åpningsfest hos Larvikittblokka

  En viktig begivenhet i norsk natursteinbransje fant sted mandag 21. august, da det nye produksjonsanlegget til Larvikittblokka i Tvedalen ble høytidelig åpent. Om lag 50 personer var tilstede på åpningsfesten.

 3. Mineralstrategien er fremlagt

  Omsider kom regjeringen med sin lenge varslede mineralstrategi. I forkant av fremleggelsen var vi opptatt av tydelig konkretisering av hvordan regulatoriske flaskehalser fjernes, og ikke minst hvordan tilgangen til relevant risikokapital kunne realiseres.

 4. Møte hos Samferdselsdepartementet

  Sammen med vår medlemsbedrift Feiring deltok Anita og Lars-Erik i møte med statssekretær Abel Cecilie Knibe Kroglund i Samferdselsdepartementet for å drøfte bedre rammebetingelser for gjenvinningsmasser.

 5. Revidert nasjonalbudsjett: Etterlyser temposkifte for bergindustrien

  Forsyningssikkerhet av kritiske råstoffer har havnet høyt på dagsordenen etter Russlands invasjon av Ukraina. Samtidig har krigen satt i gang en prisvekst på innsatsfaktorer til bergindustrien som ingen kan gi sikre prognoser for. Dette fordrer at regjeringen i revidert nasjonalbudsjett tar kraftfulle grep for å kompensere næringen for galopperende priser på strøm og drivstoff, uttaler generalsekretær i Norsk Bergindustri, Anita Helene Hall.