Norsk Bergindustri

Innhold

Leverandører

Bergindustrien er avhengig av gode samarbeidspartnere. Leverandører av både maskiner og tjenester til bransjen er medlem i Norsk Bergindustri. 

Leverandørene sørger for at produsentmedlemmene har tilgang på solid kompetanse knyttet til maskiner, HMS og tjenesteleverandører som bistår i arbeid med blant annet reguleringsplaner, utslippstillatelser og konsesjonssøknader. 

Leverandørmedlemmene i Norsk Bergindustri er blant produsentenes viktigste samarbeidspartnere, og en forutsetning for innovasjon og utvikling i bransjen. I tillegg til mer effektiv drift, bidrar leverandørene av utstyr og tjenester til bedre HMS-arbeid og mer bærekraftig drift. Vi setter stor pris på at leveradørguppa blir stadig mer mangfoldig.

Blant våre leverandørmedlemmer finner du blant annet utstyrsleverandører, konsulenter og advokater. Bergindustri er en krevende bransje, og det er umulig å lykkes uten riktig maskiner, systemer og gode rådgivere. 

Leverandørene har en egen komité i Norsk Bergindustri. Les mer om dem her:

Leverandørenes arbeidskomite (link til Hjem-Om norsk bergindustri-Nors bergindustris fagomiteer- Leverandørenes arbeidskomite)

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt