Norsk Bergindustri

Innhold

Norsk Bergindustris Høstmøte 2019

  • 15. okt 2019til 17. okt 2019
  • Påmeldingsfrist Før pris 2. september 2019

I 2019 er vi tilbake i Trondheim med Høstmøte - årets tema er "Effektivisering gir økt lønnsomhet" og i år har vi ekstra mange spennende gode foredragsholdere. Tirsdagen starter med befaring på nye Bergverks laboratorium på NTNU, de som ønsker følger tradisjonen med UKA på kvelden. Konferansen blir 16. og 17. oktober. Denne gangen holder vi hus på Scandic Nidelven - meld deg på allerede nå så er du sikret plass!

Framtidens industri krever at man tenker nytt, tar i bruk ny teknologi og har riktig kompetanse. Effektivisering, kontinuerlig forbedringsarbeid, samarbeid mellom byggherre og entreprenør, digital pukkverksdrift og økt bruk av restmaterialer fra natursteinsuttak er blant temaene som blir belyst.
 
I tillegg til et fullspekket faglig program vil vi få omvisning på NTNUs nye berglaboratorium, festmiddag og foredrag om team som metode fra håndballandslagets trenerlegende Marit Breivik.

Her finner du programmet

Her er lenke for pris og påmelding: https://events.provisoevent.no/nho/events/norsk-bergindustris-hostmote-2019/register