Nyhetsarkiv

Vis filtrering

262 resultater

Type artikkel
Velg område
262 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Satser på Norge

  Teako Minerals Corp. har satt sine prosjekter i Canada på pause, blitt medlem i Norsk Bergindustri og konsentrerer leteaktiviteten om Norge.

 2. Biologisk mangfold på timeplanen

  Etter å ha jobbet med HMS- og ILU-protokollene, begynte TSM brukerforum i dag arbeidet med biologisk mangfold. Emnet er viktigere enn noensinne.

 3. Nye spilleregler for mineraler

  Skrikende behov etter mer mineraler, usikker sikkerhetspolitisk verdenssituasjon, hvordan bærekraft gjennomsyrer alle krav til ulike virksomheter – det er noen av temaene som ble løftet på Bergindustridagene 2024.

 4. Tydelig interesse for Norge i Toronto

  Etter noen dager på verdens største messe for mineralindustrien sitter man igjen med mange inntrykk. Et av dem er at verden virkelig har fått øynene opp for landet vårt.

 5. Ny daglig leder i Feiring Bruk

  Etter en omfattende rekrutteringsprosess, innså konsernleder Margrethe Ollendorff Lien at den beste kandidaten satt på nabokontoret. Nå er CFO i Feiring, Espen Rønneberg Lerfald, ansatt som ny daglig leder i Feiring Bruk.

 6. Storsatsing på naturstein

  En klynge natursteinbedrifter har gått sammen med SINTEF og NGU om et omfattende forskningsprosjekt. Det skal gi gevinster for både enkeltvirksomheter, næringen og miljøet.

 7. Gjør foreningen komplett

  Norsk Bergindustri består av delbransjene mineraler, pukk og grus, naturstein og – ikke minst, leverandørene. De bidrar med friske krefter og nye tanker.

 8. Bransjeveteran i nytt selskap

  Vegard Gultvedt har begynt som Key Account Manager i utleieselskapet Rental Grop Machine. Da ville han også ha bedriften med i Norsk Bergindustri.

 9. Stein i Bodø

  Konferansen Stein i vei var i år lagt til Bodø. Tradisjonen tro omfattet den både spennende og kunnskapsrike foredrag, faglig utflukt og sosialt samvær.