Norsk Bergindustri

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

136 resultater

Type artikkel
Velg område
136 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyheter

  Møte med Kommunaldepartementet

  Anita, Njål og Lars-Erik fortsetter sin reise for å gjøre forvaltningen og politikere bedre kjent med bergindustrien og våre krav om styrkede rammebetingelser. Turen var kommet til Kommunal- og moderniseringsdepartementet hvor vi fikk møte to statssekretærer, hhv Paul Chaffey og Raymond Robertsen.

 2. Nyheter

  Skråblikk på mineralnæringen

  Nylig hadde Norsk Bergindustri gleden av å invitere stortingspolitikere, akademia, fag- og miljøbevegelse, virkemiddelapparatet og bransjen selv til faglig påfyll og paneldebatt om næringens fremtid.

 3. Nyheter

  Forbedrer miljø- og sosial praksis!

  Den 2.mars var en merkedag i Norsk Bergindustris historie, da avtalen om TSM- Towards Sustainable Mining, ble signert med Mining Association of Canada under PDAC i Toronto. Den 8 september tar Norsk Bergindustri nye skritt på veien for å forbedre miljø- og sosial praksis innenfor mineralnæringen, ved oppstart av Referansegruppen TSM.

 4. Nyheter

  Kortreist, norsk, miljøvennlig naturstein

  Fylkespolitikere fra Vestfold og Telemark, Norsk Bergindustri og folk med tilknytning til natursteinmiljøet besøkte Rocks of Norway AS i anledning åpning av ny fabrikk for produksjon av volumprodukter av kortreist naturstein.

 5. Nyheter

  Møte med programkomiteen i Frp

  Anita, Njål og Lars-Erik fortsetter sine møter med de politiske programkomiteene for å tilrettelegge for bedre rammebetingelser og økt verdiskapning! Idag har vi avholdt digitalt møte med Frps programkomite.

 6. Nyheter

  Møte med programkomiteen i Ap

  Anita, Njål og Lars-Erik har avholdt digitalt møte med Are Tomasgard som sitter i programkomiteen i Arbeiderpartiet for å presentere bergindustrien og våre ønsker for bedre rammebetingelser og økt verdiskapning.

 7. Nyheter

  Mineralloven under lupen

  Kongen i statsråd har oppnevnt et NOU-utvalg som skal foreslå endringer i mineralloven. Samtidig sender Nærings- og fiskeridepartementet forslag til forbedringer i loven på høring allerede nå.

 8. Nyheter

  Møte med Klima- og miljødepartementet

  Sekretariatet jobber daglig for at bergindustrien skal få økt synlighet og styrket omdømme. Anita, Njål og Lars-Erik har avholdt videomøte med statssekretær Maren Hersleth Holsen og førstekonsulent Tiril Hazeland Sverdrup i Klima- og miljødepartementet.

 9. Nyheter

  Nyhetsbrev fra UEPG

  Gjennom vår europeiske samarbeidsorganisasjon UEPG holder vi deg oppdatert på siste nyheter fra EU. Les mer om virkningen av COVID-19-krisen i Europa, EUs Green Deal og den nye handlingsplanen for sirkulær økonomi.

 10. Nyheter

  Hilsen fra Håkon Haugli

  Ved innledning til 17 mai helgen sender administrerende direktør i Innovasjon Norge, Håkon Haugli, en hyggelig videohilsen til alle medlemmer i bergindustrien.