Bransjeveteran i nytt selskap

Publisert

Bilde av en anleggsmaskin med innfelt portrett av Gultvedt

Vegard Gultvedt har begynt som Key Account Manager i utleieselskapet Rental Grop Machine. Da ville han også ha bedriften med i Norsk Bergindustri.

– Vi ble medlem i Norsk Bergindustri for å være en del av det kollegiale og faglige miljøet. Som valgt styremedlem er det for meg en selvfølge og fornøyelse å få ta med RGM inn i foreningen, sier Vegard Gultvedt.

Rental Grop Machine (RGM) leier ut maskiner og utstyr til anleggsbransjen og bergindustrien. Gultvedts jobb i dette er helt spesielt å være et bindeledd mellom RGM og pukk, grus og gruveindustrien, samt bergverksindustrien generelt.

– Å leie maskiner gir større frihet og trygger tilgangen på maskiner for å få utført jobben. RGM har spesialister, kunnskap og maskiner for nullutslipp drift. Det er for eksempel elektriske anleggsmaskiner i flere størrelser, som 50 og 60 tonns elektriske tipptrucker og elektriske hjullastere. Men selvfølgelig også mye av alt man måtte ha behov for å drifte last og bær i bergverksindustrien, sier Gultvedt.

Offensiv bransje
Gultvedt har lang erfaring fra ulike leverandørbedrifter til bergindustrien. Det beste med næringen synes han er den ærligheten og nysgjerrigheten som karakteriserer aktørene, samt den store, felles interessen for delingsøkonomi og bærekraft som ligger i å leie maskiner.

Datterselskapet Machine er ett av fem under Rental Group-paraplyen, som fra medio april alle blir fusjonert i ett felles selskap – Rental Group Norway.

– Samlet er vi Nordens mest komplette aktør innen utleie av maskiner og utstyr til anleggsbransjen. Konsernet består av spesialistselskaper med høy kompetanse og stort volum av tunge anleggsmaskiner, tårnkraner og spesialutstyr til tunnelarbeid. Rental Group ivaretar alle behov, fra små- og mellomstore til de største og mest komplekse anleggsprosjektene i markedet. Med over 100 egne mekanikere, i tillegg til faste og mobile verksteder, sørger vi for kontinuerlig vedlikehold av utstyr- og maskinpark, sier Gultvedt

Rental Group har en samlet omsetning i Norge på over 1,6 milliarder kroner. Her kan du lese mer om konsernet:

Rental Group: Størst på utleie av anleggsmaskiner og anleggsutstyr