Bærekraftrevisorer søkes

TSM bærekraft i bergindustrien

For å styrke bærekraftsarbeidet i mineralnæringen tar medlemmene i Norsk Bergindustri nå i bruk rammeverket «TSM – Bærekraft i bergindustrien».

TSM (Towards Sustainable Mining) er et verktøy for å systematisere og forbedre bærekraftsarbeidet i virksomheten og vi er nå i ferd med å gjennomføre implementeringen.

Etter planen blir 2024 det første året med ordinær rapportering.

TSM-rapporteringen er en årlig selvrapportering fra virksomhetene på en rekke områder og hvert tredje år legges det opp til en ekstern gjennomgang av godkjente og uavhengige revisorer.

Vi søker nå deg som har erfaring fra revisjon av bærekraftsystemer eller tilsvarende arbeid, og som kan tenke seg å jobbe med bærekraft i bergindustrien.

Opplæring i TSM vil bli gitt. Ta  kontakt med oss via tsm@norskbergindustri.no om du er interessert i rollen som revisor for TSM i Norge.

Vi ser fram til å høre fra deg!

For å få en kortfattet introduksjon til TSM anbefaler vi denne korte videoen: https://www.youtube.com/watch?v=8ybvTJj7RHk

Du finner mer informasjon om TSM på nettsidene til Norsk Bergindustri, Mining Association of Canada og den internasjonale TSM-nettsiden og er selvsagt alltid velkommen til å kontakte oss.