Artikkelarkiv

Vis filtrering

88 resultater

Type artikkel
Velg område
88 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Møte hos Samferdselsdepartementet

  Sammen med vår medlemsbedrift Feiring deltok Anita og Lars-Erik i møte med statssekretær Abel Cecilie Knibe Kroglund i Samferdselsdepartementet for å drøfte bedre rammebetingelser for gjenvinningsmasser.

 2. Revidert nasjonalbudsjett: Etterlyser temposkifte for bergindustrien

  Forsyningssikkerhet av kritiske råstoffer har havnet høyt på dagsordenen etter Russlands invasjon av Ukraina. Samtidig har krigen satt i gang en prisvekst på innsatsfaktorer til bergindustrien som ingen kan gi sikre prognoser for. Dette fordrer at regjeringen i revidert nasjonalbudsjett tar kraftfulle grep for å kompensere næringen for galopperende priser på strøm og drivstoff, uttaler generalsekretær i Norsk Bergindustri, Anita Helene Hall.

 3. Nytt styre i Norsk Bergindustri

  Vi gratulerer Ole Christian Selsås fra Elkem ASA som ny styreleder og takker samtidig Thor-Anders Lundh Håkestad for den flotte innsatsen han har lagt ned for Norsk Bergindustri gjennom sitt styreverv.

 4. Høye energikostnader og svakere markedsutsikter preger bergindustrien

  Utviklingen i energikostnadene påvirker fortsatt lønnsomheten i svært stor grad, bekrefter medlemmene i Norsk Bergindustri i en ny spørreundersøkelse. Undersøkelsen ble gjennomført i perioden 7. -14. mars. Medlemmer i nord ser mer positivt på sysselsettingen fremover enn ellers i landet, men usikkerheten er større enn for 6 måneder siden.